Du skal bruge:
4 personer
500-600 g torskefilet
15 g smør
3 spsk hvedemel
5 dl letmælk
1-2 spsk fiskesennep el. Maille grovkornet sennep
salt og peber
evt. hvidvinseddike
Tilbehør:
sprød bacon
hårdkogte æg
syltede rødbeder
revet peberrod
små kogte kartofler
Sådan gør du
Skær torskefileterne i 6 cm brede stykker, og læg dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
Krydr fisken med salt og friskkværnet peber, og damp den i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Pisk smør, mel og mælk sammen i en tykbundet gryde under opvarmning.
Kog saucen igennem, og smag til med sennep, salt og evt. lidt hvidvinseddike.
Servér den dampede torsk med sprød bacon, æg i både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.